Honden en Katten Trimsalon Brammetje Volkel
Complete vachtverzorging van hond of kat
Onze stagiaires
Op deze pagina laten wij u kennis maken met onze lieve stagiaires.
 
 
     
  Hallo allemaal,

Ik ben Kelsey, 21 jaar oud en ik kom uit Helmond.
Verder zit ik op het Helicon in Den Bosch en doe de opleiding Dier en gedrag niveau 3.

Ik ben een van de nieuwe stagiaires van 20 maart tot en met 21 april op de maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. 

Waarom ik voor Trimsalon Brammetje gekozen heb? Ik wil oriënteren en uitzoeken of in een trimsalon werken iets voor mij is en vond de facebook pagina van trimslaon Brammetje er erg interressant uit zien.

Hopelijk tot snel!  

Groetjes Kelsey.
 
     
 Hallo,

Mijn naam is Femke Kuijpers, ik ben 17 jaar en ik woon in Erp.

Ik loop hier stage en vind het ontzettend leuk en gezellig. Ik zit op het MBO Helicon in Den Bosch. Hier doe ik de opleiding Dier en Gedrag niveau 3.

Ik loop hier stage in de periode van 20 maart t/m 21 april. Hier zal ik op de maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag aanwezig zijn.

Groetjes, Femke.
   
     
Hallo,

Mijn naam is Lica, ik ben 17 jaar en ik woon in Veghel.

Momenteel zit ik nog op het voortgezet onderwijs, volgend schooljaar wil ik graag naar het Helicon.

Ik ben dol op alle dieren en vooral op paarden.

Vanaf 6 maart heb ik 2 weken mee geholpen in de trimsalon.

Groetjes Lica.
 
     
Hallo allemaal,

Van 9 januari tot en met 31 maart ben ik iedere vrijdag bij Trimsalon Brammetje om een handje mee te helpen.

Mijn naam is Sasha van Nuenen en ik ben 16 jaar.

Ik zit op het VMBO in Oss, volgend schooljaar wil ik graag naar het Helicon in Nijmegen.

Groetjes Sasha en misschien tot ziens.

 
 
     
Hallo,

Ik ben Moo, 17 jaar en ik zit op het Helicon Eindhoven. Ik doe de opleiding dierenverzorging niveau 2. Al sinds de basisschool heb ik deze opleiding willen doen.

Ik loop hier stage omdat honden trimmen me best leuk leek om te doen. Ik vind het ook zeer leuk om hier stage te lopen! Er is ook een hoop te leren.

Ik loop elke woensdag en donderdag stage tot 30 juni.

 
 
     
Hallo,

Mijn naam is Evi van der Heijden, ik ben 16 jaar en woon ik Boekel. Ik volg de opleiding dier en gedrag niveau 3 op het Helicon in Den Bosch.

Ik wilde graag stagelopen bij een trimsalon en omdat ze bij Trimsalon Brammetje ook katten, konijnen en cavia's trimmen leek mij dit een hele leuke leerzame stageplek.

Ik ben in de salon op maandag, dinsdag, donderdag & vrijdag.

Groetjes Evi

 
 
   
Welkom!

 
Mijn naam is Sem van de Laar, ik ben 18 en ik woon in Veghel. 
Ik zit op het MBO Helicon Den Bosch en volg de opleiding 'dier gedrag en ondernemen'.

 
Ik zal op de maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag aanwezig zijn in de trimsalon.
De reden dat ik gekozen heb om hier stage te lopen is omdat het me erg apart leek om katten te trimmen, aangezien ik dat nog nooit gezien had.
Verder hoop ik nog een hoop te leren over het trimmen in het algemeen.

 
Ik hoop u en uw huisdier snel te zien!
Groetjes, Sem
   
Hallo allemaal!
 
Ik ben de nieuwe stagiaire bij trimsalon Brammetje voor de komende 10 weken en dan 4 dagen in de week. Mijn eerste stagedag was op 10 november 2015.

Ik zal me even voorstellen!
 
Mijn naam is Michèle Maes, ik ben 18 jaar en woon in Uden.
Ik volg de opleiding dier, gedrag en ondernemen niveau 4 op het helicon in Den Bosch. Vanaf februari ga ik naast mijn opleiding het vak trimmen volgen.
 
Ik hoop op deze stage veel te kunnen leren en een goed beeld te krijgen over het vak, maar dat gaat zeker goed komen. Het is heel leerzaam dat er ook katten, cavia’s en konijnen getrimd worden en niet alleen honden, zoals bij de meeste trimsalons in de omgeving.
Het is een nieuwe uitdaging, en ik heb er erg veel zin in!
 
Hopelijk tot ziens bij trimsalon Brammetje!
   
Hallo allemaal!

Mijn naam is Kirsty van Oorschot en ik woon door de weeks in Uden en in het weekend in Loosbroek. Ik ben 20 jaar oud en ik studeer dierverzorging niveau 2. Dit is mijn laatste schooljaar en ik hoop dat ik dit jaar samen met Nienke uw huisdier en uzelf blij kan maken door uw huisdier te trimmen. U zult mij zien tot Mei 2016 op de maandagen en de vrijdagen.

Ik maak graag kennis met u dus graag tot ziens bij trimsalon Brammetje!

 
   
Hallo allemaal!

Ik ben de nieuwe stagiaire bij Trimsalon Brammetje en zal mezelf even voorstellen!

Ik ben Daeniek Dijkstra en ik woon in Weurt. Ik ben 18 jaar oud en word in Oktober 19. Ik volg de cursus honden trimmen op het Helicon in Nijmegen, daarnaast volg ik nog een volledige opleiding; Dierenartsassistente (Paraveterinair) Niveau 4.

Ik hoop veel te leren deze stage periode maar ik ben er eigenlijk wel zeker van dat dat gaat lukken! Ik ben er maandag t/m woensdag en op de vrijdag. Jullie zullen mij tegen komen t/m vrijdag 6 november 2015!

Hopelijk tot snel bij Trimsalon Brammetje!

   
Hallo allemaal!

Mijn naam is Valerie de Wit, ik ben 19 jaar oud en ik woon in Reek.
Ik zit in het derde leerjaar van mijn opleiding Ondernemen, Dier &  Gedrag op niveau 4 en studeer deze aan het MBO Helicon in Nijmegen.

Ik zal op de dagen maandag t/m vrijdag van 20 april 2015 tot 8 juli 2015 stage lopen bij Trimsalon Brammetje en ik hoop daar erg veel te leren over trimmen.

Hopelijk tot ziens in de trimsalon!

Groetjes Valerie
   
Hallo,

Mijn naam is Djenay en ik ben 18 jaar oud.
Ik doe de opleiding dierenverzorging niveau 2 op MBO Helicon in Nijmegen. 

Ik zal stage lopen op de dinsdagen en de woensdagen van 24 februari 2015 tot en met 12 juni 2015.

Het leek mij heel erg leuk om bij Trimsalon Brammetje stage te lopen omdat zij niet alleen honden trimt maar ook katten, konijnen en cavia's, dat sprak mij wel aan!

Ik hoop hier erg veel te leren.

Groetjes Djenay
   

Hallo, mijn naam is Natasha Reichgelt.

Ik ben 19 jaar oud en ik volg de cursus trimmen op het Helicon Nijmegen, daarnaast doe ik ook de nog opleiding paraveterinair  niveau 4

Op de dagen Dinsdag, Donderdag en Vrijdag zal ik stagelopen bij trimsalon brammetje tot en met 30 Januari  2015.

Graag wilde ik hier stage lopen, omdat ik denk dat je veel meer kan leren als je een op een werkt dan dat je gelijk in een groot bedrijf terecht komt. Natuurlijk ook omdat het niet standaard bij de hond blijft maar ook omdat er katten, konijnen en cavia’s worden getrimd.

Ik hoop veel van Nienke te leren en ooit een eigen trimsalon te beginnen.

Hopelijk tot ziens bij Trimsalon Brammetje

   

Hoi,

Mijn naam is Liona v.d. Heuvel,

Ik ben 18 jaar oud.

Ik volg de opleiding dierenverzorging niveau 3 op de Groene Campus in Helmond,

Daarnaast volg ik nog het vak trimmen op het Helicon in Den Bosch. 

Ik loop hier stage tot 27 maart 2015 op maandag en vrijdag. 

Het leek mij leuk om stage te lopen bij trimsalon Brammetje omdat ze hier niet alleen honden trimmen, maar ook katten, konijnen en cavia's. 

  Verder hoop ik hier nog heel veel te leren.

 

 Groetjes Liona 

   
   Hallo,

Mijn naam is Michelle van den Oetelaar, woonachtig in Best (nabij Eindhoven).
Ik ben 20 jaar oud, ben net afgestudeerd aan de opleiding dierenverzorging niveau 3 en ben inmiddels bezig met de diermanagement opleiding niveau 4 in Den Bosch. Tijdens deze opleiding volg ik de opleiding tot hondentrimster.

Al mijn hele leven ben ik in het bezit van dieren. Mijn interesse in het honden trimmen is begonnen omdat wij meerdere Shih Tzu’s hebben en deze na het trimmen niet naar mijn wensen waren. Hierdoor heb ik besloten om dit zelf bij te houden en de opleiding er toe te volgen.

Mijn hele leven staat al in het teken van dieren en ik zal er samen met Nienke dan ook alles aan doen om er voor te zorgen dat u huisdier het zo plezierig mogelijk zal hebben.

Doordat ze bij “Trimsalon Brammetje” niet alleen honden maar ook katten & knaagdieren trimmen leek mij dit een hele leuke en vooral leerzame stage.

Ik ben van 7 april tot 26 juni 2014 bij Nienke te vinden, ik zal er 5 dagen in de week te vinden zijn dus wie weet ziet u mij deze komende tijd nog wel een keertje voorbij komen.

Graag tot ziens bij “Trimsalon Brammetje”

 
 
 Hallo,

Ik ben Jelke Kremers en doe een cursus hondentrimmer niveau 3 op het Helicon te Nijmegen waar ik 1 dag in de week praktijkles krijg.
Ik loop stage van 9 oktober 2013 tot 4 april 2014. Ik loop 4 dagen per week stage op de maandag, dinsdag, donderdag en de vrijdag.

Trimsalon Brammetje leek mij een leuke stageplaats, omdat er niet alleen honden maar ook katten en konijnen komen. Zo kan ik dus meer
ervaring op doen op meerdere vlakken.
Ook wil ik later mijn eigen trimsalon beginnen.

Het is een super leuke stageplaats en ga heel mijn tijd hier veel leren en genieten.

Groetjes Jelke
 
   
Goedendag,

graag wil ik mij even voorstellen. Mijn naam is Maaike Rutten(29) en woon samen met hybride Sphynx kater Mink(3) en mijn twee zwarte middenslag poedels Uma(1) en Maurelle(4mnd) waar ik ook mee show.

Van kleins af aan ben ik tussen de heerlijke beestenboel opgegroeid. Want sinds 1990 heeft mijn moeder van haar liefde voor dieren haar werk gemaakt. Met eerst een trainingscentrum, nu nog een fokkerij voor de gezellige Cairn Terriër (ook shows) en een Hotel voor Dieren (
http://www.papenheuvel.nl/) waarin ik alweer meer dan 15 jaar werkzaam ben.

Het was daarom voor mij een logische stap om de trimopleiding in Barneveld te gaan doen. En nu loop ik met veel plezier stage (voornamelijk op di en do) bij Nienke in trimsalon Brammetje. Ik loop stage van 5 november 2013 tot 7 januari 2014. Ik mag veel van haar leren. Vooral over de kniptechnieken en ook de diversiteit aan dieren vind ik super.

Wie weet mag ik ook nog met u kennismaken.
Hopelijk tot ziens!
   
 
Hallo,
 
 
Ik ben Rianne Gruijters en doe de opleiding Ondernemend Dier en Gedrag niveau 4 op het Helicon te Nijmegen. Ik zit momenteel in het laatste leerjaar. Ik loop stage van 20 Augustus 2013 tot 1 November 2013. Ik ben 4 keer per week (dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag) in de trimsalon te vinden.
Het leek me leuk om bij Trimsalon Brammetje stage te lopen om meer ervaring op te doen. Ik wil later een eigen trimsalon starten en stage lopen bij een trimsalon leek mij een goede eerste stap. Ik volg ook al trim lessen op het Helicon te Nijmegen.
Mijn eerste stage dag was heel erg leerzaam. Ik heb er al heel veel geleerd en kijk zeker uit naar mijn andere stage dagen.
 
Groetjes Rianne.
 
 
 
 
 
 
 
Hallo, 
 
Ik volg de opleiding dierverzorging niveau 4 op het helicon in Nijmegen.
Ik loop stage van 22 februari 2013 t/m 28 juni 2013, elke vrijdag ben ik bij Nienke in de trimsalon te vinden als stagiaire.
 Ik heb voor deze stage gekozen omdat het mij leuk lijkt hier later mijn beroep van te maken en ik veel leer van verschillende dieren in de trimsalon. Deze trimsalon doet niet alleen honden en katten waardoor ik ook dit weer een uitdaging vind om te doen. 
 
Mijn eerste stage dag is echt heel goed bevallen ik hoop dat ik de rest van mijn stage periode hier met plezier stage kan blijven lopen.

Hopelijk zien we uw huisdier een keertje in de trimsalon!

Groetjes Sharon.  
   
 
Hallo,
 
 
Mijn naam is Noortje van Giersbergen,20 jaar en ik volg de opleiding Diermanagement niveau 4 te Helicon Den Bosch, ook volg ik hier voor het 2de jaar het keuzevak trimmen. Ik zit momenteel in mijn examenjaar. Ik heb voor deze stage gekozen omdat het bedrijf perfect aansluit op mijn schoolproject, waar ik antwoord zoek op de vraag; Hoe run ik een professionele trimsalon?
Ik denk bij Trimsalon Brammetje veel te kunnen leren ook vind ik het erg leuk dat er op dit bedrijf ook veel andere dieren getrimd worden!

Ik ben nog bij trimsalon Brammetje tot 1 maart 2013.
 
 Hopelijk tot ziens bij Trimsalon Brammetje!
   
 
Ik ben Inge van den Eijnden, 23 jaar oud en woon in Gemert. Ik volg de opleiding dierenverzorging niveau 3 aan de groene campus in Helmond. Daarnaast volg ik ook de trimopleiding op het Helicon in Den Bosch. 
Ik loop stage tot en met mei 2013 daarna mag ik op examen in Spijkenisse en heb ik mijn trim diploma op zak, maar tot die tijd helpt Nienke mij met het leren in de praktijk.
tot ziens in de trimsalon
   

'Hallo,
 
Mijn naam is Britt Kanters, woonachtig in Uden. Ik ben 18 jaar oud, op dit moment zit ik op Dierenverzorging, Niveau 2 in Den Bosch op Helicon.

Ik loop van 30 augustus tot 18 januari 2013 stage bij Trimsalon Brammetje.
Ik heb voor deze stageplek gekozen, omdat ze meer doen als alleen honden trimmen, er komen ook katten en regelmatig konijnen en cavia's.
Dit is uiteraard weer een nieuwe uitdaging!
 
Hopelijk tot zien bij Trimsalon Brammetje'

   
 
 Hoi,
 
 
Mijn naam is Evy Jansen en ik ben 17 jaar oud.
 
Ik zit in het eerste leerjaar (niveau 4) van het Helicon in Den Bosch en daar volg ik de opleiding dierverzorging / paraveterinair.
Na deze opleiding wil ik nog graag verder gaan leren op het HBO.
 
 
Van 3 april t/m 11 mei 2012 loop ik stage bij Nienke.
Ik ben er op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag.
  
 
Ik vind het leuk dat er niet alleen honden getrimd worden, maar ook katten, want van katten trimmen wist ik nog niet zo veel.
 
 
De eerste paar dagen van mijn stage heb ik het al heel erg naar mijn zin gehad en heb ik ook al veel geleerd, maar nog lang niet alles en dit hoop ik in de rest van mijn stage nog te gaan leren.  

 
 Misschien zie ik u en uw huisdier nog een keertje!

Groetjes Evy.

   
 
Hoi,
 
 
 
Mijn naam is Nicole Polak en ik loop 2 weken stage bij trimsalon Brammetje.
 
Ik ben 17 jaar en zit in mijn examenjaar van de middelbare school.
 
 
Ik vind het wel jammer dat ik er maar 2 weken ben maar toch hoop ik dat ik veel leer, maar dat komt wel goed!
 
 
Volgend jaar wil ik naar de Groene Campus in Helmond of naar het Helicon in Nijmegen, als ik dan stage moet lopen wil ik graag terug komen bij trimsalon Brammetje.
 
 
Ik heb het er erg naar mijn zin en ik vind het heel leuk, misschien zie ik uw huisdier wel een keertje.
 
Tot ziens bij trimsalon Brammetje!
 

   
 
  Hallo,

mijn naam is Natasja Cremers.
En ik zit in het 1e leerjaar van de opleiding Dierverzorging Niveau 2 bij het Helicon in Nijmegen.

Ik loop hier stage van 6 september 2011 tot en met 6 maart 2012, op de dinsdagen. Ik loop hier stage omdat ik later misschien trimster wil worden.
 
 
 
Trimsalon Brammetje leek mij de beste keus omdat ze niet alleen honden trimmen maar ook katten, konijnen & cavia’s.

Hopelijk tot ziens bij de trimsalon.

Vriendelijke groet, Natasja Cremers.
 
   

Hoi,

mijn naam is Deborah Jeurissen en ik loop stage bij trimsalon Brammetje.

Ik ben 17 jaar en ik zit in Nijmegen op het Helicon, nu leerjaar 2 niveau 4.
Ik doe de opleiding dierverzorging. Na dit jaar wil ik de opleiding Paraveterinair volgen.
Daarna wil ik nog een trimopleiding doen, dat wil ik niet perse op dezelfde school doen.
Heel misschien ga ik daarna nog iets heel anders doen, bijvoorbeeld een opleiding voor een kantoorbaan.
Dan kan ik later alle kanten uit, ik wil namelijk niet vast zitten aan een diploma.
Ik heb het heel erg naar mijn zin bij Nienke, ik leer er echt heel erg veel.
Ik hoop nog meer te kunnen leren bij haar in dit halfjaar!

Mijn stagedagen zijn een beetje verschillend.
Ik heb blokken van 5 weken.
 De ene keer heb ik een blok van 4 dagen stage en 1 dag school (maandag).
De andere keer 4 dagen school en 1 dag stage (maandag).

Ik loop in ieder geval stage tot 30 januari 2012 en ik hoop u en uw huisdier een keertje te zien

   

Even voorstellen:
 
Mijn naam is Sanne Daniëls en ik ben 19 jaar.
Ik doe nu de opleiding dierenverzorging / paraveterinair aan de Groene Campus in Helmond. Ik zit nu in het 2e leerjaar en wil na deze opleiding verder leren aan de STOAS
(lerarenopleiding groen) in Wageningen.
 
Ik loop nu stage bij trimsalon Brammetje, van 21 april 2011 tot en met 8 juli 2011,
5 dagen in de week. Nienke begeleidt mij in deze periode.
 
Ik heb altijd al in een trimsalon stage willen lopen, en de trimsalon van Nienke was het helemaal voor mij. Omdat ze behalve honden ook katten, konijnen en cavia’s trimt.
Ik hoop veel van Nienke te kunnen leren in deze periode en ik weet zeker dat het ook zal lukken.
 
Dus hopelijk tot ziens bij Trimsalon Brammetje!
 
Sanne
   
 
 
 
 
Hallo, mijn naam is Louise Millard en ik ben 17 jaar.

Ik doe de opleiding dierverzorging bij het Helicon in Den Bosch.
Ik ben zelf opgegroeid in een gezin waar honden altijd centraal stonden.
Mijn ouders hebben een hondenpension. Mijn wens is om later zelf een trimsalon te beginnen.
Mijn hobby is paardrijden. Ik heb ook een eigen paard. Haar naam is Destiny.
 
Ik loop vanaf 7 oktober 2010 t/m 14 januari 2011 stage bij trimsalon Brammetje. Wellicht heeft u mij inmiddels al een keertje ontmoet.  
Nienke begeleidt mij tijdens mijn stage. Ik hoop in de komende tijd veel van Nienke te kunnen leren.
Tot ziens bij trimsalon Brammetje.

 
 
De Trimsalon
Contact
Algemene voorwaarden
CV
Katten
Cavia's
Konijnen
Onze stagiaires